Google brengt Google Play Developer Console-app uit

Wouter Nijsen
18 mei 2016, 18:25
1 min leestijd
Google brengt Google Play Developer Console-app uit

Net voordat Google I/O 2016 begint heeft Google een nieuwe Android-app uitgebracht. De Developer Console-app is bedoeld voor ontwikkelaars en laat hen apps uploaden, bijwerken en informatie ophalen.

Lees verder na de advertentie.

Google Play Developer Console

De Google Play Developer Console wordt door ontwikkelaars gebruikt om ontwikkelde apps te uploaden, updates uit te brengen en de prestaties van de app te checken. Normaliter kon dit alleen via een webversie, maar vanaf nu is er ook een Android-app beschikbaar. De app is gratis te downloaden en in onderstaande video worden de belangrijkste functies door Google uitgelicht.

Over iets meer dan een halfuur gaat Google I/O 2016 officieel van start. Dan worden we bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen van Google en krijgen we waarschijnlijk een boel producten en diensten te zien. Zo zal uitgebreid stilgestaan worden bij Android N, krijgt Chrome OS mogelijk een grote update en komt Google met een nieuwe virtual reality-bril. Via de officiële Google I/O 2016 livestream kun je het evenement volgen. Natuurlijk kun je ook Android Planet in de gaten voor al het nieuws van het evenement.

Download de app

De Google Play Developer Console-app is via onderstaande link beschikbaar. De app werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger en 5,4MB aan vrije opslagruimte.

Download de Google Play Developer Console-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu