google play films-appGoogle is gestart met de uitrol van een update voor de Google Play Films-app, die naast een nieuw ontwerp een andere interessante feature met zich meebrengt. Het nieuwe design is voorzien van Material Design-elementen en ziet er daardoor strakker en minimalistischer uit. Ook zijn er grotere afbeeldingen, nieuwe animaties en soepelere overgangen te vinden in de app. De tofste verbetering is echter dat je op je smartphone of tablet aanvullende informatie krijgt als je films kijkt die naar het grote scherm worden gestreamd door de Chromecast of de aankomende Nexus Player.

Op het tweede scherm toont de Google Play Films-app informatiekaarten over acteurs, filmmuziek en meer. Films die deze functie ondersteunen, herken je in Google Play aan de badge ‘Infokaarten Ingeschakeld’. Tot slot heeft Google Play Films de mogelijkheid om suggesties te tonen en zijn trailers direct vanuit de app te bekijken.

Google Play Films-app downloaden

De uitrol van de vernieuwde Google Play Films-app is gestart, maar het kan nog zeker een week duren voordat iedereen kan updaten. Via de link hieronder kun je de huidige versie downloaden. De minimaal vereiste MB’s en Android-versie verschilt per apparaat.

google play films-app

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.