Google Play Game Festival: deze 12 games mag je niet missen

Jarno Stinissen
13 juni 2016, 12:09
2 min leestijd
Google Play Game Festival: deze 12 games mag je niet missen

Tot 23  juni kun je twaalf populaire Android-games goedkoper aanschaffen in de Play Store, of met exclusieve content. We lichten de meest interessante games voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Google Play Game Festival

Ben je op zoek naar een toffe Android-game, dan zit je de komende dagen goed in de Play Store. Tijdens het Google Play Game Festival zijn 12 populaire spellen  voorzien van een prijsverlaging op in-game-content, of bieden ze voor hetzelfde bedrag  meer  features. Hieronder een overzicht van de games die je niet mag missen.

Slither.io

slither.io koningsdag-apps

Slither.io is al weken razend populair op Android. De game is te zien als een variant op Snake, maar dan met meerdere spelers. Iedereen is een slang die groeit door het eten van balletjes en andere slangen. Het is de kunst om zo lang mogelijk in leven te blijven, en dat is moeilijker dan je denkt.

Slither.io is een lastige game, maar vooral ook erg verslavend. Tijdens het  Google Play Game Festival beschik je in het spel over een extra Google Play-skin. In ons artikel met Slither.io-tips vind je allerlei handige trucs om een echte expert te worden.

Download Slither.io in de Play Store (gratis)

Alto’s Adventure

alto's adventure

Alto’s Adventure is vergelijkbaar met endless runners als Temple Run, maar dan uitgebreider. In de game raas je als snowboarder omlaag door fraai weergegeven landschappen. Tijdens deze avontuurlijke aftocht is het aan jou de taak om munten en lama’s te verzamelen. Dit doe je door op het juiste moment op je scherm te tikken.

Tijdens het Google Play Game Festival krijg je twee keer zoveel munten voor iedere stunt die je uitvoert. Handig, want het aantal munten telt ook mee in je totaalscore. Snowboarden in  Alto’s Adventure is nog nooit zo winstgevend geweest.

Download Alto’s Adventure in de Play Store  (gratis)

Rayman Adventures

rayman adventures

Het spelen van Rayman Adventures doet oude tijden herleven op je Android-toestel. In deze pittige platformgame moet je met Rayman erop uit om Teensies te bevrijden. In de levels zitten de nodige obstakels die je het leven zuur maken. Zo moet je omgevingspuzzels oplossen, vijanden verslaan en goed getimed springen om een optimale score te behalen.

Ook in Rayman Adventures geniet je van exclusieve kortingen tijdens het Google Play Game Festival. Het starterspakket van Rayman Adventures is tot 23 juni verkrijgbaar voor de helft van de prijs. Met dit starterspakket is Rayman sterker en sneller, waardoor de levels iets makkelijker voor je worden.

Download Rayman Adventures in de Play Store (gratis)

Andere Android-games met speciale kortingen

Hieronder zetten we de games op een rijtje waarvan tijdelijk de in-app-content goedkoper is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu