De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update voor Google Play voegt immersieve modus toe

Wouter Nijsen
4 april 2015, 14:14
1 min leestijd
Update voor Google Play voegt immersieve modus toe

Google heeft een update uitgebracht voor Google Play. De app-winkel heeft nu een immersieve modus  door de toevoeging van een transparante notificatiebalk.

Lees verder na de advertentie.

Google Play immersieve modus

De Play Store is toe aan versie 5.4 en die brengt een kleine vernieuwing  met zich mee. De update introduceert de zogenoemde immersieve modus, die het uiterlijk van de Store  iets aanpast.  De notificatiebalk bovenin de detailpagina van een app is voortaan transparant. Ook  kleurt deze mee met de kleuren van de betreffende applicatie.  De balk verschijnt wel wanneer je vervolgens naar beneden veegt, om bijvoorbeeld informatie over de app te lezen.

Google Play immersive modus
Het uiterlijk van Google Play werd in de laatste versies (5.2, 5.3 en 5.4) steeds iets aangepast.

Een maand geleden  kreeg Google Play ook al  een reeks verbeteringen. Zo werd er een update-alles-knop toegevoegd die handig is wanneer er meerdere app-updates voor je klaar staan. Daarnaast werd het uiterlijk van Google Play in de landschapsmodus verbeterd, door de knoppen en achtergrond beter uit te lijnen.

Google Play  update downloaden

De update voor Google Play wordt automatisch naar alle gebruikers uitgerold. Wil je niet wachten, dan kun je via deze link het apk-bestand van de nieuwste versie van Google Play  downloaden. Deze vervangt dan de huidige versie die je op je Android hebt staan. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu