De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze apps zijn nu met eindejaarskorting verkrijgbaar in de Play Store

Rick van der Veer
23 december 2016, 16:47
3 min leestijd
Deze apps zijn nu met eindejaarskorting verkrijgbaar in de Play Store

Het einde van het jaar nadert, wat betekent dat veel ontwikkelaars hun apps en games met korting aanbieden. We lichten hier een aantal toffe deals met Google Play kerstkorting voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Google Play kerstkorting

Nu de feestdagen voor de deur staan ben je misschien op zoek naar wat nieuwe apps om te proberen, of wil je die ene app aanschaffen waar je al wat langer naar op zoek was. Een aantal ontwikkelaars heeft dan ook hun prijzen omlaag gegooid.

1. Nova Launcher Prime

Google Play kerstkorting

Eén van onze favoriete launchers voor Android kost nu nog maar 50 cent als je de Prime-versie wil kopen. De app is volledig ingericht om aanpasbaar te zijn aan je eigen voorkeuren en is bovendien efficiënt in elkaar gezet om op elke smartphone soepel te lopen.

De app heeft onlangs nog een grote update gehad die features van de Google Pixel toevoegt. Zo kun je nu app shortcuts gebruiken en de Pixel-zoekkknop op je homescreen krijgen. De betaalde versie van Nova voegt daarnaast programmeerbare gestures en notificatiebadges toe voor ongelezen berichten.

Download Nova Launcher in Google Play (gratis)
Download Nova Launcher Prime in Google Play (0,50 euro)

2. Slide for Reddit Pro

Google Play kerstkorting

Slide for Reddit is een browser-app for het populaire internetforum Reddit. Deze app is voornamelijk gericht om zo aanpasbaar mogelijk te zijn wat het thema van de app betreft. Zo kun je kleurtjes instellen voor je favoriete subreddits en de app zelf, waardoor je meer dan 12.000 combinaties kunt maken. Daarnaast zijn er ook verschillende basisthema’s in te stellen, waaronder een donker thema voor amoled-schermen.

Slide for Reddit heeft daarnaast alle functies aan boord die je van een moderne app voor Reddit zou verwachten. Met de multimediabrowser kun je YouTube, Imgur en andere beeldbronnen openen terwijl je met Live Threads ook liveblogs kunt volgen.

De Pro-versie van Slide, die normaal rond de 4 euro kost, voegt een aantal handigheidjes aan de app toe. Je kunt meerdere onderwerpen naast elkaar lezen in landscapemodus terwijl de nachtmodus automatisch de kleuren van de app aan de tijd aanpast.

Download Slide for Reddit in Google Play (gratis)
Download Slide for Reddit Pro in Google Play (2,29 euro)

3. Facetune

Google Play kerstkorting

Iedereen neemt weleens een selfie die niet helemaal perfect voor de dag komt. Facetune is een fotobewerkings-app die gericht is op het maken van de perfecte selfie. De app kost normaal rond de 2 euro, maar is nu voor maar tien cent te koop.

Facetune laat je allerlei aspecten van je selfies aanpassen en imperfecties weghalen. Zo kun je je glimlach verbreden, je tanden witter laten lijken of vlekjes uit je huid weghalen. Ook is het mogelijk make-up op je gezicht te doen, of gewoon hele filters op de foto te gooien.

Download Facetune in Google Play (0,10 euro)

4. XCOM: Enemy Within

XCOM: Enemy Within is een strategiespel waarin je een elite-eenheid van soldaten aanstuurt die de aarde moet beschermen tegen buitenaardse wezens. De game zelf is turn-based: je zult dus met goede strategieën moeten komen om iedere missie te winnen.

Naast het besturen van je manschappen moet je ook het team als geheel aansturen. Alleen door voor het juiste onderzoek te zorgen en alle belangrijke politieke spelers tevreden te houden kun je de aliens verslaan.

De game kost normaal een tientje, maar is nu te koop voor maar 3,49 euro. Let wel op: om deze game goed te kunnen spelen heb je een relatief krachtige smartphone nodig.

Download XCOM: Enemy Within in Google Play (3,49 euro)

5. Temple Run: Oz

Google Play kerstkorting

Temple Run: Oz is een variatie op het welbekende originele spel Temple Run. Het basisprincipe van het spel is hetzelfde, maar dan speelt het zich af in het land van The Wizard of Oz. Door te vegen en je telefoon te draaien bestuur je je personage en moet je zo veel mogelijk muntjes verzamelen.

De game laat je bovendien als verschillende karakters spelen. Speel als de China Girl, of ren als de Tovenaar zelf. Je kunt ook in een heteluchtballon vliegen om nóg meer muntjes te verdienen.

Temple Run: Oz kost normaal rond de 2 euro, maar is nu voor tien cent te downloaden via onderstaande link.

Download App in Google Play (0,10 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu