Google Play Music update laat gebruikers muziek op sd-kaart opslaan

Redactie
6 december 2013, 13:12
1 min leestijd
Google Play Music update laat gebruikers muziek op sd-kaart opslaan
Google Play Music update

De laatste Google Play Music update laat gebruikers muzieknummers op hun sd-kaart opslaan. Het was al langer mogelijk om muziek op het interne geheugen op te slaan, zoals bij een Nexus-toestel alleen mogelijk is. Voor andere toestellen, zoals de Galaxy S4 en Galaxy S3, die over een micro-sd-kaart-slot beschikken, was het enorm vervelend dat muziek niet op de sd-kaart kon worden opgeslagen.

Verder brengt de Google Play Music update de mogelijkheid om alle nummers van een artiest te shufflen en kunnen gebruikers gemakkelijker nummers, artiesten of albums met sociale netwerken delen.

Lees verder na de advertentie.

Google Play Music: wat is het?

google play music screenshot 3

Play Music is Googles Spotify-concurrent. De dienst laat je met een All Access-abonnement onbeperkt muziek streamen en maximaal 20.000 nummers van je eigen collectie uploaden naar de servers van Google, zodat je er overal naar kunt luisteren.

Google Play Music huisvest op dit moment al meer dan 18 miljoen nummers, die met het onbeperkte All Access-abonnement allemaal zijn te beluisteren en eventueel aan te schaffen. Om de ervaring wat meer te personaliseren is het daarnaast mogelijk om je eigen persoonlijke muziekkanaal te onderhouden, waarin je al je favoriete artiesten en nummers kunt plaatsen. Je komt snel bij deze verzameling terecht via het tabblad ‘nu luisteren’.

De All Access-dienst van Google Play Music is een maand gratis uit te proberen. Daarna kost de dienst je 7,99 euro per maand.

Lees meer over Play Music

Download: Google Play Music (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu