Google Drive Android-app toont nu foto’s uit Google+
Wouter Nijsen
Google Drive

Google Drive

Gratis

De Google Drive-app voor Android integreert voortaan foto`s vanuit Google+. Hierdoor zijn opgeslagen foto`s direct in Drive te bekijken en benaderen.

Google+ foto’s in Google Drive

Google Drive voor Android heeft een handige nieuwe functie gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om opgeslagen foto`s uit Google+ direct te bekijken in de Drive-app. Daarnaast  bewaar je nu alle foto’s  vanuit een back-up of andere gebruikte kiekjes op één plek. De feature wordt toegevoegd aan het menu van Drive, onder het kopje  `Google foto`s`. Opgeslagen Google+ foto`s zijn vervolgens te ordenen door ze bijvoorbeeld in nieuwe mapjes te plaatsen.

Google+ foto's Google Drive

Dit betekent niet dat Google+ foto’s van de hand wordt gedaan. Deze functie blijft beschikbaar en is nog steeds te gebruiken voor het opslaan, bewerken en delen van je foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Drive update downloaden

Nieuwe foto`s uit Google+ worden direct zichtbaar in de Google Drive-app. Mocht je een grote collectie  hebben, dan kan het enkele weken duren voordat ze verschijnen.

De nieuwe fotofunctie van Google Drive  wordt geleidelijk uitgerold en is dus misschien niet gelijk voor iedereen beschikbaar. Sowieso  heb je de meest recente versie van de app nodig, die middels de link hieronder te downloaden is.

Download Google Drive in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.