Google Drive Android-app toont nu foto’s uit Google+

Wouter Nijsen
30 maart 2015, 21:49
1 min leestijd
Google Drive Android-app toont nu foto’s uit Google+

De Google Drive-app voor Android integreert voortaan foto`s vanuit Google+. Hierdoor zijn opgeslagen foto`s direct in Drive te bekijken en benaderen.

Lees verder na de advertentie.

Google+ foto’s in Google Drive

Google Drive voor Android heeft een handige nieuwe functie gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om opgeslagen foto`s uit Google+ direct te bekijken in de Drive-app. Daarnaast  bewaar je nu alle foto’s  vanuit een back-up of andere gebruikte kiekjes op één plek. De feature wordt toegevoegd aan het menu van Drive, onder het kopje  `Google foto`s`. Opgeslagen Google+ foto`s zijn vervolgens te ordenen door ze bijvoorbeeld in nieuwe mapjes te plaatsen.

Google+ foto's Google Drive

Dit betekent niet dat Google+ foto’s van de hand wordt gedaan. Deze functie blijft beschikbaar en is nog steeds te gebruiken voor het opslaan, bewerken en delen van je foto’s.

Google Drive update downloaden

Nieuwe foto`s uit Google+ worden direct zichtbaar in de Google Drive-app. Mocht je een grote collectie  hebben, dan kan het enkele weken duren voordat ze verschijnen.

De nieuwe fotofunctie van Google Drive  wordt geleidelijk uitgerold en is dus misschien niet gelijk voor iedereen beschikbaar. Sowieso  heb je de meest recente versie van de app nodig, die middels de link hieronder te downloaden is.

Download Google Drive in Google Play (gratis)

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu