De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Handig: Google Presentaties laat je nu presenteren via Hangouts

Wouter Nijsen
6 augustus 2015, 14:55
1 min leestijd
Handig: Google Presentaties laat je nu presenteren via Hangouts

Een update voor Google Presentaties maakt het mogelijk om gemaakte presentaties in een Hangouts-videogesprek te presenteren. De functie werkt goed en is nu beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Google Presentaties Hangouts-integratie

Google Presentaties kreeg in juni al Chromecast-ondersteuning, waardoor je gemakkelijk presentaties naar je tv stuurt. Nu is er een nieuwe optie aan de app toegevoegd  waardoor je  gemaakte presentaties direct in een videogesprek met Hangouts kunt  presenteren. Dat kan vanaf elke Android-smartphone of -tablet en is handig wanneer je onderweg belangrijke zaken wilt delen.

De nieuwe functie is simpel in gebruik. Door een presentatie in de app te openen  en  vervolgens op de presentatie-knop te drukken, verschijnt de optie om ‘m in een videogesprek te delen. Hierbij kun je kiezen voor  een nieuw videogesprek, maar ze zijn ook te delen met gesprekken die al aan de gang zijn. Druk vervolgens op `Presenteer` om te starten met de presentatie.

Download het vernieuwde Google Presentaties

De nieuwe optie wordt de komende dagen beschikbaar gemaakt in de Google Presentatie-app. Wil je niet wachten, dan kun je via deze link het apk-bestand van de nieuwe versie downloaden en installeren. Die vervangt dan je huidige versie van de app. Lees ook hoe je apk-bestanden op je Android installeert.

Download Google Presentaties  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu