De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Telefoon- en Contacten-app van Google nu in de Play Store

Wouter Nijsen
2 december 2015, 19:57
1 min leestijd
Telefoon- en Contacten-app van Google nu in de Play Store

Google heeft de officiële  Telefoon- en Contacten-app beschikbaar gemaakt. De apps zijn gratis te downloaden, al werken ze maar op een beperkt aantal apparaten.

Lees verder na de advertentie.

Google Telefoon-app

Google bracht eerder al haar eigen Klok-app uit in Google Play en doet dat nu met de Telefoon- en Contacten-app. De Telefoon-app is vormgegeven volgens het fraaie Material Design en heeft enkele handige functies. Met het zogeheten Beller ID zie je wie belt voordat je een gesprek opneemt. Ook handig is de optie om oproepen te blokkeren. In de app geef je simpelweg aan door welke nummers je niet gebeld wilt worden. Verder werkt de app op eenzelfde manier als de telefoon-apps van andere fabrikanten.

Google Contacten-app

Met Googles Contacten-app, die ook is voorzien van Material Design, kun je contacten toevoegen of opslaan in je Google-account en contactinformatie bewerken. De app bevat een functie om dubbele contacten automatisch te verwijderen of samen te voegen en laat je via het contactscherm bellen of sms`en.

Download

Als gezegd zijn beide apps nu in Google Play te downloaden.  Update:  Google lijkt de apps uit de Play Store te hebben gehaald. De downloads  hieronder zijn vervangen door werkende links naar APK Mirror.

Wel werken de applicaties momenteel alleen op Nexus- en Android One-apparaten of Google Play-versies van andere toestellen met Android 6.0 (Marshmallow). Hierdoor zijn ze sneller  door Google te updaten.

Download Google Telefoon op APK Mirror  (gratis)
Download Google Contacten op APK Mirror  (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu