De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Google Toetsenbord update brengt meerdere kleuren (download)

Redactie
13 december 2013, 12:10
1 min leestijd
Google Toetsenbord update brengt meerdere kleuren (download)
Google Toetsenbord update

De laatste Google Toetsenbord update brengt een fijne toevoeging aan de app: kleurenthema’s. Dit geeft gebruikers van de app de mogelijkheid om de accentkleuren van Google Toetsenbord te veranderen. De beschikbare kleuren zijn vooralsnog alleen wit en blauw, waarbij laatstgenoemde tot Android 4.3 (Jelly Bean) de actieve kleur was.

Sinds Android 4.4 is de accentkleur van het toetsenbord echter veranderd in wit, maar deze feature was vooralsnog enkel beschikbaar voor de Nexus-apparaten. Nu kunnen ook andere Google Toetsenbord-gebruikers de witte accentkleur instellen.

Lees verder na de advertentie.

Google Toetsenbord update: wat nog meer?

Daarnaast voert Google nog een reeks bugfixes door die de snelheid en stabiliteit van de app ten goede moeten komen. De update is als apk-bestand te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding Android apk-bestanden installeren.

Google Toetsenbord is de officiële toetsenbord-app van Google, die voor toestellen met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger te installeren is. Google Toetsenbord vormt zich rondom minimalisme, maar biedt ook eenzelfde optie die Swype en SwiftKey ook hebben: door vegen woorden te maken, ook wel swypen genoemd. Daarnaast is de app voorzien van woordvoorspelling, verschillende woordenboeken en talen, autocorrectie en nog meer!

Lees meer over het toetsenbord van Google

De Google Toetsenbord update is, net als de app, gratis in Google Play te downloaden. Het kan zijn dat de update nog niet beschikbaar is omdat deze gefaseerd wordt uitgerold.

Download: Google Toetsenbord (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu