De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google Trips is een complete reisplanner

Erwin Vogelaar
19 september 2016, 19:23
2 min leestijd
Google Trips is een complete reisplanner

De nieuwe Google Trips-app moet je vakantie een stuk minder stressvol maken, omdat alle informatie centraal verzameld wordt. Neem de app mee op reis en je hebt een stuk minder zorgen.

Lees verder na de advertentie.

Google Trips-app

De zomer is net ten einde en Google komt nog even met een vakantie-app. De timing is niet heel handig, maar de app staat in ieder geval klaar voor je komende trip. Wellicht heb je iets voor de herfstvakantie gepland? Het idee van de app is dat het allerlei reisinformatie op een centrale plek zet, zodat je in principe alleen de app nodig hebt en je vervolgens altijd je route vindt en je alles zult zien wat je had willen zien. Zelfs zonder internetconnectie.

Google Trips-app

Al je reserveringen, van je vlucht, hotel enzovoort worden bijvoorbeeld al automatisch via Gmail geïmporteerd. Staat deze info niet in je Gmail-inbox? Dan kun je de e-mails altijd even doorsturen zodat Google Trips ze toch oppikt. De app is vooral handig om dingen te vinden die je kunt doen. Deze locaties worden opgedeeld in top spots, favorieten van de locals en allerlei categorieën zoals architectuur, dance clubs en zelfs goede locaties voor een selfie. Druk op de ster om een locatie op te slaan.

Daarnaast kun je ook nog eetlocaties zoeken en opslaan. Hierbij krijg je ook informatie over locale specialiteiten. In een ‘Need to know’-sectie staat informatie over noodgevallen, geld, internet en meer. Er is tevens een aparte sectie met alle informatie over vervoer in het land waar je zit. Wil je het helemaal makkelijk hebben? Dan kies je voor een dagplanning, waarbij je door de app langs verschillende bezienswaardigheden geleid wordt.

Google Trips downloaden

Je kunt Google Trips gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app vraagt om maar 10MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.1 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Download Google Trips in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu