Google+ voor Android heeft vernieuwd menu na update

Gijs Ettes
14 juni 2013, 9:06
1 min leestijd
Google+ voor Android heeft vernieuwd menu na update
Google+

Googles Android-app voor Google+ heeft een update gekregen, waardoor het notificatiemenu is verbeterd en het uiterlijk van de app ietwat is vernieuwd. De app-update is vanwege de ‘staged rollout’ nog niet overal beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Na de update worden notificaties gesynchroniseerd met al je andere apparaten waarop Google+ is te vinden. Die ene opmerking of nieuwe foto hoef je dus niet meer enkele keren weg te klikken. Als je de update op je telefoon hebt gezien, weet je browser op de pc dit voortaan ook. Dit kunnen apps als Facebook natuurlijk al heel lang, wat het een welkome toevoeging maakt voor Google+.

google+_

Het notificatiemenu geeft nu eveneens op een handige manier aan welke updates al zijn gelezen en welke je nog moet checken. Als je alles hebt gelezen, meldt een vrolijk lachende alarmbel dat. Google+ heeft na de update bovendien de zogeheten ‘navigation drawer’ toegevoegd, een menu dat je met een veeg naar rechts vanuit de zijkant in beeld kunt halen.

De update voor Google+ biedt verder de mogelijkheid om foto’s sneller te verwijderen vanuit het overzicht, en als je op een bericht klikt, zie je voortaan direct alle +1’s, reshares en opmerkingen.

Als je echt niet kunt wachten tot Google Play de update voor je klaar heeft staan, heeft Android Police wat handige apk-links voor je.

-> Lees alles over Google+ in ons uitgebreide artikel Google+ Android

Download: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu