Google+ voor Android compleet aangepast aan design Ice Cream Sandwich

Redactie
1 november 2011, 11:46
1 min leestijd
Google+ voor Android compleet aangepast aan design Ice Cream Sandwich
Google+ voor Android compleet aangepast aan design Ice Cream Sandwich

Met de komst van Ice Cream Sandwich past Google langzaam al haar apps aan aan de nieuwe stijl van Android 4.0. Nu is de Google+ applicatie flink onder handen genomen en ziet deze er een stuk strakker uit. Naast de nieuwe look heeft Google ook meteen enkele inhoudelijke wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn de batterijduur en de notificaties verbeterd, wordt Google Apps ondersteund en kun je nu ook mensen vanuit hun circle profiel toevoegen.

De interface om een nieuw bericht te plaatsen is ook gewijzigd. De gehele look is een stukje minimalistischer en nu heeft de Android-app meer weg van de iOS-app. De gewijzigde interface komt het best naar voren als je een nieuwe post wil plaatsen omdat dit nu geheel is veranderd. Andere wijzigingen zijn een verbeterde batterijduur, verbeterde notificaties en de mogelijkheid om je af te melden. Daarnaast kan je als je een circle profiel bekijkt mensen vanuit hier aan je eigen circles toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Als je Google Apps gebruikt kan je nu ook inloggen in Google+. Google Apps is een softwarepakket van verschillende producten geschikt voor (voornamelijk zakelijk) kantoorgebruik. Zo maken onder meer Gmail, Google Agenda, Google Docs en Google Sites onderdeel uit van Google Apps. In de update schijnt de Google+ widget te zijn verdwenen voor apparaten die niet op Ice Cream Sandwich draaien, maar de widget zal binnenkort weer terugkeren.

Google+ voor Android update

Downloaden via Android Market: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu