Google Zoeken update toont Android-apps in zoekresultaten

Redactie
5 december 2013, 12:22
1 min leestijd
Google Zoeken update toont Android-apps in zoekresultaten

Google Zoeken updateDe laatste Google Zoeken update zorgt ervoor dat Android-apps voortaan in de zoekresultaten van Google verschijnen. Zo wordt het voor Google bijvoorbeeld mogelijk om verschillende apps naast huidige zoekresultaten binnen Android te tonen.

Stel: je zoekt de titel van een film. Eenmaal als je de film hebt gevonden, verschijnt er een knop van The Internet Mobie Database (IMDb) om direct meer relevante informatie te bieden. Als je op de knop drukt, open je de app en word je doorverwezen naar de pagina van de betreffende app. Hier moet de IMDb-app echter wel op je toestel geïnstalleerd staan.

Google Zoeken update & apps

googlezoeken2De apps die na de Google Zoeken update in de zoekresultaten van de app worden weergegeven, zijn AllTrails, Allthecooks, Beautylish, Etsy, Expedia, Flixster, Healthtap, IMDb, Moviefone, Newegg, OpenTable, Trulia en Wikipedia. Daarnaast wordt het mogelijk om naar apps te zoeken binnen Google Zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld naar ‘sku apps’ Googlen, waarna een korte lijst met relevante ski-apps worden weergegeven die je met een druk op de knop kunt installeren. Simpel en makkelijk.

Lees meer over Google Zoeken

De Google Zoeken update is gratis in Google Play te downloaden, hoewel de app niet daadwerkelijk wordt geüpdatet. De feature wordt echter wel gefaseerd uitgerold, waardoor het mogelijk is dat je pas over enkele dagen de nieuwe zoekresultaten ziet.

Lees verder na de advertentie.

Download: Google Zoeken (gratis)

Categorie: Productiviteit
Spotlight: Google

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender