Grand Theft Auto III nu te downloaden in de Android Market

Grand Theft Auto III nu te downloaden in de Android MarketGrand Theft Auto III is uitgebracht voor Android. Het klassieke spel van ontwikkelaar Rockstar is dit jaar tien jaar oud en daarom is een speciale 10th Anniversary edition voor mobiele apparaten uitgebracht. De gameplay is compleet aangepast voor bediening met een touchscreen hoewel het ook mogelijk is om enkele USB-controllers aan te sluiten zodat je ‘ouderwets’ GTA kunt spelen. Het spel is voor 3,85 euro te downloaden en dat is een koopje voor een game van het niveau van Grand Theft Auto.

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto III is Claude, een crimineel die wordt opgepakt na een mislukte bankoverval. Vervolgens weet hij uit de gevangenis te ontsnappen en werkt hij zich op tot de criminele top. Hiervoor moet hij missies voltooien die zich afspelen in Liberty City, een soort van New York. Als je geen zin hebt om de hoofdmissies te spelen kan je ook op eigen houtje de stad gaan verkennen en optionele missies proberen te voltooien. GTA III was de eerste game uit de GTA-reeks die in 3D te spelen was. Het spel wordt gezien als het grote voorbeeld van hoe een open wereld er in een game uit moet zien.

Grand Theft Auto III is voor 3,85 euro te downloaden in de Android Market. Om de game te kunnen spelen heb je minimaal Android 2.1 of hoger nodig. In tegenstelling tot eerdere berichten lijken de meeste moderne telefoons en tablets ondersteund te worden. GTA III werkt nog niet op Galaxy Nexus, maar het spel zal binnenkort ook te downloaden zijn op de nieuwste ‘Google-telefoon’.

Downloaden via Android Market: Grand Theft Auto III (€3,85)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.