Gratis bellen met Viber nu ook op Android

Redactie
6 mei 2011, 11:38
1 min leestijd
Gratis bellen met Viber nu ook op Android
viber android

We zijn al gewend om gratis te chatten met apps als Whatsapp. Maar gratis bellen is natuurlijk óók handig. Viber heeft nu een Android-versie van hun belapplicatie uitgebracht, waarmee je gratis met anderen kunt bellen via een dataverbinding. Het kost je dus geen belminuten en je hoeft je zelfs niet te registreren.

Betatesters kunnen meteen aan de slag gaan, waarbij je niet alleen kunt bellen, maar ook tekstberichtjes uitwisselen zonder de app te openen. Je kunt ook logbestanden van je gesprekken bekijken, ook die buiten Viber om zijn gegaan. Tevens kunt je Viber als standaard-belapplicatie instellen.

Dat klinkt allemaal mooi, maar toen de iPhone-versie van deze app op de markt kwam, was er nogal wat ophef over de privacy-aspecten van het (Israëlische) bedrijf achter Viber. Viber mag namelijk logbestanden van je gesprekken vastleggen, dus lees even goed de gebruiksvoorwaarden door voordat je fanatiek gaat bellen. De huidige app werkt op toestellen van Samsung, HTC en Sony Ericsson. De officiële release volgt later. Wil je gratis bellen met vrienden en zie je Viber nog niet zitten (of wil je je niet inschrijven voor het betaprogramma) dan kun je natuurlijk ook Skype en soortgelijke apps gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Inschrijven voor het betaprogramma kan bij Viber zelf.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu