Gratis knallen in de ruimte met A Space Shooter For Free

Redactie
18 september 2011, 18:41
1 min leestijd
Gratis knallen in de ruimte met A Space Shooter For Free
Gratis knallen in de ruimte met A Space Shooter For Free

A Space Shooter For Free is een interessante retroshooter die, zoals de naam al zegt, zich afspeelt in de ruimte. De game is in een modern jasje gestoken en ziet er grafisch goed uit. Bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk aliens neer te schieten. Omdat de meeste vijandige schepen met één schot worden vernietigd, betekent het dat je lekker door kunt spelen. A Space Shooter For Free is al meer dan 150.000 keer gedownload op het PlayStation Netwerk, en is nu ook voor Android beschikbaar.

In het spel speel je met commandant P. Jefferson, een starfighter die aliens haat en ze het liefst allemaal zelf wil afschieten. Wat de game redelijk uniek maakt voor Android, is dat deze voorzien is van echte stemmen. Dit commentaar is van een hoog niveau, en een welkome toevoeging voor het Android-platform. De graphics zien er goed uit, vooral als je bedenkt dat er veel actie op het scherm is.

Lees verder na de advertentie.

De bediening van de spel is eenvoudig. Je beweegt het ruimteschip waar je in vliegt met je vinger, en als je deze aanraakt begint het schip meteen te vuren. Het spel heeft twee verschillende modussen: een campagne (met verhaal) en een survival modus (gebaseerd op het testen van je vaardigheden). Naast het vele afknallen van ruimteschepen zijn er ook eindbazen zodat het niet alleen maar doelloos knallen is.

Hoewel A Space Shooter For Free helemaal gratis te downloaden is in de Android Market, kun je wel meer bazen, moeilijkheidsniveau’s en wapens aanschaffen voor 73 eurocent. Handig als je bijna bent uitgespeeld. De shooter heeft ook OpenFeint-integratie, zodat je je scores ook met anderen kunt vergelijken.

Downloaden via Android Market: A Space Shooter For Free (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu