De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LastPass geeft gratis jaarabonnementen voor Premium-dienst weg

Redactie
26 augustus 2014, 8:47
1 min leestijd
LastPass geeft gratis jaarabonnementen voor Premium-dienst weg
gratis lastpass

LastPass is één van onze favoriete wachtwoordbeheerders. De app slaat al je wachtwoorden en bijbehorende gebruikersnamen en websites op, zodat jij ze nooit meer hoeft te onthouden. Ook vult LastPass de inloggegevens automatisch voor je in, via een handige browser-plugin die voor alle populaire browsers beschikbaar is. Het enige wachtwoord dat je voortaan hoeft te onthouden, is je hoofdwachtwoord. Vervolgens kun je alle informatie over jouw inloggegevens inzien, zoals een wachtwoord of gebruikersnaam. Ideaal.

De Android-app is ook enorm handig. Deze voert eveneens automatisch je inlogggevens in bij websites en apps. Daarnaast kun je veilige wachtwoorden genereren en de app via de vingerafdrukscanner van de Samsung Galaxy S5 beveiligen. Normaliter is de dienst maar 14 dagen gratis te gebruiken, maar via een speciale code krijgen nieuwe gebruikers direct een jaar gratis LastPass Premium.

Lees verder na de advertentie.

Gratis LastPass

Om de actiecode in te wisselen, druk je op deze link. Vervolgens kun je jezelf aanmelden en krijg je voor één jaar een gratis LastPass Premium-account. Na dat jaar kost een Premium-account 12 dollar per jaar.

De laatste update van de Android-app zorgt tevens voor een fraai nieuw app-icoon (zie linksboven) en de mogelijkheid om weer in Chrome Beta de autofill-functie te gebruiken.

Download

De Android-app van LastPass is gratis te downloaden in Google Play.

Download LastPass in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu