De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Gratis Spotify luisteren op Android mogelijk met nieuwe app

Redactie
12 december 2013, 7:39
1 min leestijd
Gratis Spotify luisteren op Android mogelijk met nieuwe app
Gratis Spotify Android

De muziekstreamingdienst Spotify heeft een nieuwe gratis versie van zijn app aangekondigd. De gratis Spotify Android-app is gewoon dezelfde app waar betalende abonnees ook gebruik van maken. Die app heeft een update gekregen waarmee de gratis muziekstreamingdienst langzaam wordt uitgerold.

Gratis Spotify-gebruikers mogen onbeperkt muziek luisteren via hun mobiele apparaat, maar krijgen wel advertenties te horen. Ook is het alleen mogelijk om muziek in shufflemodus te luisteren, zowel voor je eigen afspeellijsten en die van anderen, of muziek van specifieke artiesten.

Door de shufflemodus kunnen gebruikers alleen muziek in willekeurige volgorde beluisteren. Zo kunnen ze alle muziek kiezen, maar is de volgorde van de muziek niet te bepalen. Die luistersessies worden tevens onderbroken door korte advertenties.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer beschikbaar?

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de gratis Spotify Android-versie voor iedereen beschikbaar is. De dienst wordt gefaseerd uitgerold. Het is echter nog wel noodzakelijk om een account bij Spotify aan te maken om muziek te luisteren.

Daarnaast maakt Spotify nieuwe deelfuncties voor afspeellijsten bekend en meldt het bedrijf dat de albums van Led Zeppelin aan de catalogus zijn toegevoegd.

https://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA

Een Spotify-abonnement in combinatie met muziek streamen vanaf een mobiel apparaat kost normaliter 10 euro per maand.

Lees meer over Spotify voor Android

Download: Spotify (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu