Bereid je met de gratis Stranger Things-game voor op seizoen 2

Thomas Haenen
5 oktober 2017, 15:34
2 min leestijd
Bereid je met de gratis Stranger Things-game voor op seizoen 2

Hoewel het nog een paar weken duurt voordat seizoen 2 van Stranger Things op Netflix staat, kun je nu al aan de slag met Eleven, Hopper en de rest van de groep in de gratis Stranger Things-game voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Ontdek Hawkins in de Stranger Things-game

De Stranger Things-game heeft, net als de serie zelf, een retro-stijl. Het is een actiegame waarin je met verschillende personages uit de serie kunt spelen. Allemaal hebben ze hun eigen krachten. Zo heeft Hopper een pak dat hem bescherming biedt in de Upside Down, terwijl Nancy haar honkbalknuppel kan inzetten.

Het uiteindelijke doel is om de nieuwe mysteries in Hawkins te ontrafelen. Daarvoor verken je bekende locaties uit de serie en enkele plekken die we nog niet gezien hebben. Je hebt de keuze uit twee moeilijkheidsgraden: normaal of ‘klassiek’. Die laatste is volgens de ontwikkelaars van BonusXP bedoeld voor gamers die zijn opgegroeid in de jaren tachtig.

Tijdens het spelen kom je verschillende Eggos, tuinkabouters en andere items tegen die je kunt verzamelen. Als je genoeg items verzamelt, ontgrendel je bonusmateriaal over de serie. Zo kun je nu alvast een eerste blik op het nieuwe seizoen van de serie werpen.

Stranger Things downloaden voor Android

Stranger Things is een sci-fi-serie die zich afspeelt in de jaren tachtig. Een team van kinderen ontdekt de Upside Down, een enge nieuwe dimensie vol monsters. De makers van de serie hebben zich hevig laten inspireren door bekende films uit die tijd, zoals het werk van Steven Spielberg en de Star Wars-films.

Seizoen 2 van Stranger Things staat vanaf 27 oktober op Netflix. De gratis Android-game is via onderstaande link te downloaden. Het spel is gratis en werkt op elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer.

Download Stranger Things in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu