Grindr: vind homoseksuele mannen bij jou in de buurt

Redactie
8 maart 2011, 13:10
1 min leestijd

Android-gebruikers kunnen vanaf vandaag het populaire sociale netwerk Grindr bezoeken met de speciale Android-applicatie. Indien je niet in de gayscene zit, is de kans klein dat je Grindr kent. De applicatie brengt mannen met elkaar in contact. Op dit moment maken al meer dan 1,5 miljoen gebruikers regelmatig gebruik van deze dienst. Niet alleen in de Verenigde Staten, ook in Nederland en België is de dienst zeer populair. Hoewel de applicatie gratis is, betalen leden wel een kleine maandelijkse bijdrage om gebruik te maken van extra services. Toch is het ook gewoon mogelijk om gratis lid te blijven van dit sociale netwerk.

Wanneer je de applicatie downloadt, dan wordt automatisch de betaalde dienst Grindr Xtra geactiveerd. Gebruikers kunnen Grindr Xtra zeven dagen lang kosteloos proberen. Indien je geen zin hebt om daarna te betalen, dan verlies je de extra functies, zoals geen advertenties, meer profielen zien en meer gebruikers opslaan als favorieten.

Lees verder na de advertentie.

Grindr werkt op alle Android-apparaten met Eclair (Android 2.1) en Froyo (Android 2.2). Grindr meldt niet of de applicatie werkt op telefoons met Gingerbread (Android 2.3), maar waarschijnlijk is dit wel het geval. De applicatie werkt op beeldschermen met de volgende resoluties: 320 bij 480 pixels, 480 bij 800 pixels en 480 bij 854 pixels.

Bron: Grindr

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu