Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Groupon Android-app geeft nu ook Nederlandse aanbiedingen weer

Redactie
26 september 2011, 13:41
1 min leestijd
Groupon Android-app geeft nu ook Nederlandse aanbiedingen weer
Groupon Android-app geeft nu ook Nederlandse aanbiedingen weer

Kortingswebsite Groupon heeft Nederlandse aanbiedingen aan haar Android-applicatie toegevoegd. Nu kun je ook rechtstreeks op je Android-telefoon profiteren van de laatste aanbiedingen van Groupon. Via de applicatie kun je inloggen met je eigen account, vouchers inwisselen en lokale Groupon-aanbiedingen zoeken. Daarnaast kunnen niet alleen consumenten, maar ook aanbieders ook inloggen via de Android-app en hun deals beheren.

Alle aanbiedingen zijn de Android-app te bekijken en ook direct aan te schaffen. Voor het afrekenen wordt gebruik gemaakt van PayPal. Met behulp van je GPS-locatie kun je aanbiedingen in de buurt bekijken. Iedere dag krijg je nieuwe aanbiedingen, die zijn gericht op je favoriete stad. Als je via Groupon een voucher hebt gekocht dan hoef je die ook niet meer af te drukken. Deze kun je op je telefoon laten staan en om deze in te wisselen kun je die aan de desbetreffende handelaar laten zien.

Lees verder na de advertentie.

Om Groupon te gebruiken dien je een account aan te maken. Dit kun je ook doen vanuit de app. Ook kun je met Facebook inloggen. In 2008 werd Groupon opgericht in Chicago. Groupon is een samenvoeging van de woorden group en coupon. Het idee achter de site is dat je met een groep mensen hogere kortingen kunt afdingen. Wereldwijd biedt Groupon meer dan 900 aanbiedingen per dag aan. Om Groupon te gebruiken op je Android-telefoon heb je wel minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: Groupon (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu