Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

GT Racing: Motor Academy Free+ nu in Android Market

Redactie
27 juli 2011, 13:12
2 min leestijd
GT Racing: Motor Academy Free+ nu in Android Market

Gameloft biedt GT Racing: Motor Academy nu ook aan de in Android Market. Een betaalde versie van het racespel was al te downloaden via de online Gameloft Store, maar de ontwikkelaar kiest nu voor de game aan te bieden in een freemium-model. Hoewel het spel gratis te spelen is, moet je betalen voor upgrades zoals meer auto’s en extra races. Deze zijn echter ook vrij te spelen met ervaringspunten, maar dan duurt het een stuk langer voordat alles beschikbaar is.

GT Racing: Motor Academy is niet echt een standaard racegame, maar eerder een racesimulator. Zo wrordt alles zo realistisch mogelijk gemaakt. Steeds als je een parcours uitrijdt verdien je zogenaamde ervaringspunten (XP). Deze kun je dan weer gebruiken om nieuwe auto’s te kopen of nieuwe circuits vrij te spelen. Ook met rijtesten kun je XP’s verdienen. Duurt dit te lang, dan kun je ze ook aanschaffen door middel van een in-app-aankoop.

Lees verder na de advertentie.

In totaal zitten er 111 gelicenseerde auto’s in het spel van 26 autofabrikanten, zoals de Nissan GT-R, Audi R8, Ford Model en diverse luxe modellen van Ferrari en Lotus. Deze zijn naar hartelust aan te passen in de garage waar je je auto’s kunt tunen. Het spel heeft talloze circuits zoals de officiële Mazda Raceway Laguna Seca en ander bekende rally parcoursen.

Het spel heef ook een uitgebreide multiplayer-modus. Zo kun je lokaal of online met maximaal zes spelers tegelijk spelen. Je behaalde score is ook online te delen op de GT Racing: Motor Academy ranglijsten zodat je deze kunt vergelijken met andere spelers. Om het spel te spelen is minimaal Android 2.0 nodig en een redelijk moderne Android-telefoon. Wil je meteen de betaalde versie van het spel downloaden dan kun je dat ook doen via de online Gameloft Store.

Downloaden via Android Market: GT Racing:Motor Academy Free+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu