De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

GTA Liberty City Stories nu beschikbaar op Android

Wouter Nijsen
12 februari 2016, 15:23
2 min leestijd
GTA Liberty City Stories nu beschikbaar op Android

Ontwikkelaar Rockstar Games heeft GTA Liberty City Stories beschikbaar gemaakt  voor Android. De game werd oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation Portable en verscheen ook al voor iOS.

Lees verder na de advertentie.

Ontdek een open wereld

Er stonden al diverse  Grand Theft Auto-games in de Play Store en vandaag is daar Liberty City Stories bijgekomen. Het spel verscheen tien jaar geleden voor de PlayStation Portable en werd destijds  goed ontvangen. De game werd geprezen om zijn grote open wereld en het spannende verhaal. De game is nu overgezet naar Android en voorzien van tal van grafische verbeteringen. Zo ogen de omgevingen een stukje scherper en is de draw distance verbeterd, wat betekent dat je beter in de verte kunt kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=mx0OdbsLlW8

In GTA Liberty City Stories speel je als Toni Cipriani, een vriend van de maffiafamilie Leone, die terugkomt naar Liberty City om een frisse start te maken met zijn leven. Al snel komt hij in aanraking met criminaliteit en moet hij de Leones helpen om hun invloed in de stad te vergroten. Dit doe je door allerlei missies te doorlopen die je kent van eerdere GTA-games. Vaak rijd je met één of meer personages naar een locatie, waar vervolgens de nodige vuurgevechten plaatsvinden.  Dit alles speelt zich af in een grote open wereld waarin je de vrijheid hebt om te doen wat je maar wil.

De besturing van GTA Liberty City Stories is even wennen. Op het scherm zie je virtuele knoppen, die redelijk goed werken, maar gelukkig biedt de game ook ondersteuning voor een externe bluetoothcontroller. Tof is dat Liberty City Stories ook werkt met Android TV, waardoor je de game ook op het grotere scherm van een tv kunt spelen.

Download GTA Liberty City Stories

GTA Liberty City Stories staat tijdelijk voor 3,99 euro in Google Play en is via onderstaande te  downloaden. Voor de installatie heb je 1,9GB aan vrije opslagruimte en Android 4.0 of hoger nodig.

Download GTA Liberty City Stories in Google Play (3,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu