Download: GTA San Andreas Android-versie nu beschikbaar

Redactie
20 december 2013, 16:16
1 min leestijd
Download: GTA San Andreas Android-versie nu beschikbaar
GTA San Andreas Android

De GTA San Andreas Android-versie is per direct te downloaden in Google Play. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Rockstar bekend. De Android-versie van de bekende PlayStation 2-game maar het moet eenzelfde ervaring brengen als GTA Vice City voor Android, die bijna een jaar geleden werd uitgebracht.

De game, die zo’n 2,4GB groot is, draait enkel op apparaten met Android-versie 3.0 of hoger. Rockstar raadt gebruikers aan hun toestel opnieuw op te starten als de game is gedownload en geïnstalleerd. Dit zou de stabiliteit ten goede komen.

Lees verder na de advertentie.

GTA San Andreas Android

gtasanandreas2

De smartphone- en tabletversie van de GTA San Andreas Android-versie biedt verbeterde graphics en een hogere draw distance waardoor beelden sneller worden ingeladen en je als het ware ‘verder kunt kijken’. Het spel ondersteunt daarnaast zowel touchbesturing als fysieke controllers. Rockstar heeft nog niet bekendgemaakt op elke Android-versies de game kan draaien, en of er specifieke hardware-eisen aan het spelen verbonden zijn.

In GTA San Andreas speel je Carl Johnson (CJ), die na vijf jaar afwezigheid weer aankomt in zijn geboortestad als hij hoort dat zijn moeder door een rivaliserende gangs is vermoord. CJ moet zich weer bewijzen tegenover zijn gang, en wil langzaam meet hen weer de straten van San Andreas bezitten.

Let wel: veel mensen klagen dat de game niet goed op hun toestel werkt. Wij hebben echter (nog) geen problemen ondervonden.

Download: GTA San Andreas (5,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu