HabitRPG: leuke rpg maken van je to-do-lijst

Gijs Ettes
17 augustus 2013, 12:48
1 min leestijd
HabitRPG: leuke rpg maken van je to-do-lijst
habitrpg

HabitRPG maakt van al je taken een heuse game. Door het voltooien van de taken speel je punten vrij. Door ze stiekem over te slaan ga je dood.

Technisch gezien is HabitRPG geen spel, maar het kan je wel dermate motiveren bij het voltooien van je afspraken en to-do’s zodat je niet alles uit blijft stellen, mocht dat een probleem zijn in je dagelijkse leven.

Lees verder na de advertentie.

Na het voltooien van een taak krijg je dus ervaringspunten en een klein beetje geld. Daarmee kun je je eigen avatar met steeds toffere bepantsering en wapens uitdossen. Als je een taak niet voltooit, straft HabitRPG je. Dan verlies je namelijk hitpoints, en die mag je uiteraard niet allemaal verliezen.

HabitRPG heeft in zijn interface een leuke combinatie van stijlen. De plek waar je je to-do’s bijhoudt ziet er strak en overzichtelijk uit. De rpg-elementen van de app hebben een karakteristiek 8-bit-uiterlijk gekregen.

Het mooiste van HabitRPG is dat de tool volledig gratis is. Het project is tot stand gekomen na een succesvolle Kickstarter-campagne.

Download: HabitRPG (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu