Hacker’s Keyboard: Android-toetsenbord voor de nerds en geeks

Redactie
18 september 2012, 13:18
1 min leestijd
Hacker's Keyboard

Het toetsenbord van Android heeft sinds Gingerbread enorme stappen voorwaarts gemaakt. Toch kan niet iedereen afscheid nemen van het volwaardige Windows-toetsenbord met de Escape-toets en pijltjestoetsen. Door Hacker’s Keyboard krijg je weer een volwaardig toetsenbord op je Android-smartphone of -tablet, waarbij de focus door het grote formaat van het toetsenbord op Android-tablets ligt. Hacker’s Keyboard is gebaseerd op het Android Open Source Project Gingerbread-toetsenbord en beschikt over vijf rijen met toetsen, waaronder de befaamde F-knoppen en Home, End, Page Up en Page Down.

Het toetsenbord is voornamelijk handig als je apps als ConnectBot gebruikt of via SSH moet werkt. Daarnaast heeft Hacker’s Keyboard een werkende Tab- en CTRL-knop die erg handig zijn bij het invoeren van regels code. Het nadeel van Hacker’s Keyboard is dat Nederlands niet wordt ondersteund, waardoor het typen van e-mails wat lastiger – maar zeker niet onmogelijk – wordt gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Andere toetsenbord-instellingen zijn onder ander de hoogte en breedte aanpassen, toetsen-weergave bepalen, suggesties weergeven en het thema veranderen. Onderstaande screenshot geeft een goede indicatie van de gratis app.

Download: Hacker’s Keyboard (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu