De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Hangouts 5.0 met diverse kleine verbeteringen

Wouter Nijsen
12 oktober 2015, 19:30
1 min leestijd
Download: Hangouts 5.0 met diverse kleine verbeteringen

Google heeft versie 5.0 van chat-app Hangouts beschikbaar gemaakt. Hangouts 5.0 voert geen grote vernieuwingen door, maar staat vooral in het teken van bugfixes en andere verbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Veel bugfixes en kleine verbeteringen

Waar Hangouts 4.0 een nieuw uiterlijk en veel  functies toevoegde, is dit met versie 5.0 van de chat-app heel  anders. De app wordt door  de update namelijk vooral een stuk sneller. Zo treden voortaan geen vertragingen meer op wanneer een berichtje wordt verstuurd of een gesprek wordt geopend. Daarnaast is de app stabieler en wordt het overzicht met chats vlotter ingeladen als dit wordt ververst.

De grootste vernieuwing van  Hangouts 5.0 is de verbeterde ondersteuning voor gifjes. Hierdoor kun je nu gemakkelijk korte bewegende beelden in gesprekken delen; iets waar veel gebruikers lang op zaten te wachten. Een nieuw splash screen, dat ook te zien is in andere Google-apps, toont kort het Hangouts-logo wanneer de app wordt opgestart. Tot slot is de widget van vorige Hangouts-versies door Google verwijderd.

Hangouts 5.0 downloaden

Hangputs 5.0 wordt de komende dagen uitgerold in Google Play. Wil je niet wachten, dan kun je via deze link het apk-bestand downloaden. Die vervangt dan je huidige versie van de chat-app. Lees ook hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Download Hangouts 5.0 in Google Play (gratis)

Lees meer over Google Hangouts

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu