De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Is jouw Hangouts Chrome-app traag en langzaam? Je bent niet de enige

Redactie
14 februari 2014, 15:35
1 min leestijd
Is jouw Hangouts Chrome-app traag en langzaam? Je bent niet de enige
Hangouts Chrome-app

Hangouts, de officiële berichtendienst van Google, heeft naast een Android-app ook een speciale Chrome-app. Hiermee wordt het heel simpel om vanaf verschillende platformen met elkaar te chatten. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de browser berichten naar een telefoon versturen.

De Hangouts Chrome-app heeft echter de laatste dagen last van veel haperingen, waardoor het vrijwel onmogelijk is om de app lekker te gebruiken. Op de redactie wordt veelvuldig gebruikgemaakt van de Hangouts Chrome-app, en bij verschillende laptops en desktops is de app zeer traag. Zo start de app langzaam op, moet je eerst een tijd wachten voordat de tekst in een Hangout verschijnt en zijn de laadtijden tergend lang.

Het lijkt erop dat de problemen zich alleen bij de Hangouts Chrome-app voordoen: de Android-versie heeft nergens last van en werkt gewoon naar behoren. De Android-versie van Hangouts kan eveneens worden gebruikt om sms-berichten te versturen, en voor het (video)bellen naar contactpersonen.

Lees verder na de advertentie.

Vooralsnog blijft het onduidelijk of Google op de hoogte is van het probleem. Heb jij ook last van een trage en haperende Hangouts Chrome-app?

Hangouts downloaden

Hangouts is dé online berichtendienst van Google. Enkele maanden geleden was de naam nog Google Talk, maar deze dienst is geheel in Hangouts geïntegreerd. Naast online berichten kun je ook emoji`s, foto`s, video`s, je locatie en zelfs bewegende GIF-bestanden verzenden.

Laatste nieuws over Hangouts

Download: Hangouts (gratis)

Lees meer over de Hangouts Android-versie en wat je er allemaal mee kunt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu