Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download: nieuwe Hangouts met Material Design en stickers

Redactie
11 december 2014, 11:55
1 min leestijd
Download: nieuwe Hangouts met Material Design en stickers

Hangouts is van een update voorzien die een Material Design naar de app brengt. Ook zijn er voortaan videofilters en stickers aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Googles officiële online berichten-app is één van de laatste Google-apps die voor Android 5.0 wordt geoptimaliseerd. Dat betekent niet alleen dat de groene kleur van de app voortaan in het multitaskvenster is te zien, maar dat ook het Hangouts Material Design hetzelfde oogt als de andere Material Design-apps van Google.

Hangouts Material Design

Het Hanoguts Material Design is voorzien van een iets diepere kleur groen, waarbij ook het icoon iets platter en groener is gemaakt. Verder kunnen gebruikers voortaan andere Hangouts-gebruikers zoeken op basis van telefoonnummer en is het mogelijk om te zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Je kunt deze feature in de instellingen uitschakelen.

Ook heeft Google stickers en videofilters toegevoegd. De stickers waren al langer beschikbaar in de iOS-versie van Hangouts. De videofilters kunnen worden gebruikt tijdens het videobellen en variëren van sepia tot zwartwit. Door te swipen over het scherm tijdens het videobellen wordt een andere filter geactiveerd.

Download

De update voor Hangouts wordt momenteel uitgerold, maar het kan even duren voordat deze op jouw toestel verschijnt. Het apk-bestand voor handmatige installatie is hier te downloaden.

Download Hangouts in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu