De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Download: Update voor Hangouts laat je ringtone per contactpersoon instellen

Redactie
5 juni 2014, 11:51
1 min leestijd
Download: Update voor Hangouts laat je ringtone per contactpersoon instellen
Hangouts ringtone

De laatste update voor Hangouts geeft gebruikers eindelijk een optie die bij heel veel online berichten-apps heel normaal is: het toewijzen van een ringtone aan een contact. De Hangouts ringtone-optie is een veelgevraagde feature bij gebruikers, die hierdoor onderscheid tussen contactpersonen kunnen maken. Het is mogelijk om zowel de Hangouts ringtone voor berichten en videogesprekken te veranderen. Handig!

Daarnaast heeft Google een verbeterde verbergoptie aan Hangouts toegevoegd. Bij de instellingen zie je voortaan een sectie met ‘verborgen contacten’. Hier kun je contacten verbergen om ze op een later moment op te roepen. Ze worden niet geblokkeerd, maar worden uit je lijst met gesprekken gehaald. Handig voor degenen die twee e-mailadressen gebruiken en jij precies altijd de verkeerde aanspreekt.

Verder heeft Google een verbeterde blokkeeroptie aan Hangouts toegevoegd, waardoor je één lijst met geblokkeerde nummers en e-mailadressen hebt. Zo heb je een beter overzicht van degenen die je hebt geblokkeerd.

Lees verder na de advertentie.

Lees ook

Word ook een Hangouts-meester met ons uitgebreide Hangouts Android-artikel, met tips en alles wat je moet weten.

Download

Hangouts is gratis te downloaden in Google Play. De update wordt gefaseerd uitgerold, dus je kunt hier het apk-bestand downloaden om ‘m handmatig te installeren. Hoe je dit type bestand installeert, lees je in onze handleiding Android APK bestanden installeren.

Download: Hangouts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu