De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Hangouts update laat zien welke contactpersonen online en offline zijn

Redactie
26 september 2013, 8:06
2 min leestijd
Hangouts update laat zien welke contactpersonen online en offline zijn
hangouts update

Hangouts voor Android heeft een update gekregen naar versienummer 1.2 die voortaan laat zien wie er online en offline is. Bij elk contactpersoon staat voortaan een groen en grijs bolletje, en dat betekent respectievelijk online en offline. Zo zie je altijd wie er beschikbaar is voor een Hangout.

Daarnaast zorgt de Hangouts update ervoor dat de contactenlijst van Hangouts beter is georganiseerd op basis van je gespreksgeschiedenis. Zo komen contacten waar je vaak contact mee hebt bovenaan te staan. Als je lang op een contactpersoon drukt, kun je de persoon uit de lijst verwijderen. Dit is handig om dubbele contacten met meerdere e-mailadressen uit de lijst te mijden.

Lees verder na de advertentie.

Hangouts update: download ‘m hier

nexusae0_1_thumb38

Als laatste worden uitnodigingen voor Hangouts aan de bovenkant van het venster met huidige gesprekken weergegeven en kun je voortaan inzoomen bij foto’s die met de online berichtendienst zijn verstuurd. Hierdoor is de Hangouts-update lekker groot en vrij compleet, maar is de dienst nog verre van af.

Omdat de Hangouts update gefaseerd wordt uitgerold, is het nog niet voor iedereen mogelijk om Hangouts up te daten. Het is echter wel mogelijk om de nieuwe Hangouts handmatig via een apk-bestand te installeren. Deze download je hier. Hoe je apk-bestanden op je Android-toestel installeert, lees je in onze handleiding Android APK bestanden installeren: hoe doe je dat?

Hangouts: wat is het?

Hangouts is het antwoord van Google op WhatsApp. Na jaren Google Talk te hebben gebruikt, is Hangouts de universele berichtendienst die de komende jaren verbeterd en uitgebreid gaat worden. Hangouts ondersteunt groepsgesprekken en verschillende soorten media, heeft kekke emoticons en het is zelfs mogelijk om met één of meerdere contactpersonen een videogesprek te starten. Daarnaast is de app heel stabiel en werkt deze in combinatie met je Gmail-account, dat grotendeels al een vereiste voor je Android-toestel is.

Lees meer over de Hangouts Android-versie en wat je er allemaal mee kunt!

Download: Hangsouts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's