Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Hangouts update brengt belangrijke sms-verbeteringen (download)

Redactie
10 december 2013, 11:47
1 min leestijd
Hangouts update brengt belangrijke sms-verbeteringen (download)
hangouts

Google rolt een nieuwe Hangouts-update uit waarmee gebruikers hun oude sms-berichten uit de standaard sms-app kunnen importeren naar Hangouts. Hierdoor kan de online berichtendienst van Google nog meer fungeren als je alles-in-één-app voor je berichten.

Daarnaast zorgt de Hangouts update ervoor dat oudere tekstberichten niet meer automatisch naar een mm-bericht worden omgezet als ze worden geïmporteerd. Dit was één van de grote nadelen van Hangouts, die zonder pardon alle sms-berichten naar mms’jes omzette, tot grote ergernis van de gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Hangouts update: wat is er nog meer nieuw?

Screenshot_2013-12-10-11-33-31

In de screenshot is de nieuwe optie te zien waarmee gebruikers hun oude sms-berichten kunnen importeren. Als je op het menu-item drukt, worden de berichten automatisch geïmporteerd. Ook is er de mogelijkheid om APN-instellingen aan te passen, die nodig zijn om sms-berichten te versturen. Normaliter is dit niet noodzakelijk, maar als je veel reist en in verschillende landen komt kan een dergelijke feature handig zijn.

Daarnaast wordt het mogelijk om ‘groepsberichten’ in te schakelen, waardoor mms-berichten gebruikt worden om sms-berichten naar één grote groep met ontvangers te verzenden. Dit scheelt je sms’jes. Google heeft eveneens nog een reeks bugfixes doorgevoerd die de stabiliteit en snelheid van de app moeten verbeteren.

Hangouts is gratis in Google Play te downloaden. De update wordt gefaseerd uitgerold, maar is inmiddels beschikbaar als apk-bestand. Hoe je apk-bestanden kunt installeren, lees je in onze handleiding APK Android-bestanden installeren.

Lees meer over de Hangouts Android-versie en wat je er allemaal mee kunt!

Download: Hangouts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu