Met Happn vind je de leukerd die je net op straat zag

Redactie
11 juli 2015, 15:02
1 min leestijd
Met Happn vind je de leukerd die je net op straat zag

Happn is een dating-app die grotendeels lijkt op Tinder,  maar zich meer wil richten op de meest recente locatie van de gebruiker. Als je een leuk persoon ziet op straat, kun je met Happn checken wie dat was.

Lees verder na de advertentie.

Althans, alleen als diegene ook Happn heeft. De app houdt je locatie bij en kan op basis daarvan melden welke andere Happn-gebruikers  je die dag bent tegengekomen. Zodra iemand in de buurt is, verschijnt degene in het overzicht van de app. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om dat ene leuke meisje of die ene leuke jongen op Utrecht Centraal te vinden.

Dit kun je met Happn

Vervolgens heb je de mogelijkheid om het profiel van degene te bekijken. Je kunt de persoon een like geven – zonder dat ze dit weten – om te kijken of ze jou ook leuk vinden. Gebeurt dit niet, dan heb je geen match – net als bij Tinder. Mocht je denken dat degene even een geheugensteuntje nodig heeft: je kunt een ‘charm’ verzenden waarmee de ontvanger een melding van jou krijgt.

Als je elkaar leuk vindt, heb je een zogeheten ‘crush’ en kun je met elkaar chatten. De app haalt informatie van Facebook en toont bij gebruikers ook gedeelde interesses, zoals Facebook-pagina’s die beiden leuk vinden.

Download Happn

Happn is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 3.0 en hoger.

Download Happn in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu