Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Met het nieuwe Hapsnapp leer je op geinige wijze over voedsel

Wouter Nijsen
18 september 2015, 11:10
1 min leestijd
Met het nieuwe Hapsnapp leer je op geinige wijze over voedsel

Met de Nederlandse app Hapsnapp kom je meer te weten over wat je dagelijks eet. Het  is een soort chat-app, waarin je praat  met de virtuele gesprekspartner Hapsnapp.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Hapsnapp

Het nieuwe Hapsnapp leert je op een geinige wijze over voedsel, en dan met name over het eten dat je zelf dagelijks binnenkrijgt. Dat doet de app door je te laten chatten met een virtuele gesprekspartner, die vragen stelt en waarop jij reageert  door te kiezen uit  de beschikbare antwoorden. Zie Hapsnapp dus als een informatieve  chat-app waarin je zelf geen woord hoeft te typen.

Bij het eerste gebruik van Hapsnapp wordt er gevraagd om je naam, leeftijd en geslacht in te vullen. Hierna is het de bedoeling aan te geven wat je hebt gegeten. De app stuurt je dan informatie, die is gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de Wageningen University. Met de informatie leert Hapsnapp je dus meer over voedsel, wat mogelijk kan leiden tot interessante gesprekken met anderen.

Belangrijk om te weten is dat je maar een aantal keer per dag met Hapsnapp kunt chatten. Op bepaalde momenten van de dag, bijvoorbeeld rond het avondeten, stuurt de app je een melding om het gesprek te hervatten. Wanneer je de app tussendoor opstart, zie  je willekeurige weetjes. Die kun je dan vervolgens delen met vrienden of familie.

Hapsnapp voor Android downloaden

Een fijne eigenschap van Hapsnapp is dat de app helemaal gratis is. De applicatie is via onderstaande link te downloaden, weegt 1,9MB en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Hapsnapp in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu