Hard Lines: Snake in een modern jasje

Hard Lines: Snake in een modern jasjeHet bekende iOS-spel Hard Lines is nu eindelijk beschikbaar voor Android. Het hooggewaarde spel weet een originele twist te geven aan het klassiek Snake. In een geheel eigen neon-achtige stijl is het de bedoeling om muren te ontwijken, terwijl de lijn waarmee je speelt steeds langer wordt. Hard Lines laat zich misschien wel het beste omschrijven als Snake meets Tron.

De game Hard Lines wordt door critici en gebruikers zeer goed gewaardeerd en het is dus een welkome aanvulling voor het game-aanbod van Android. De game ziet er stukken beter uit dan het originele Snake. Vooral de retrolook maakt het spel dan de moeite waard om eens te proberen. Ook is er niet één slang maar een heleboel slangen. Er zijn in totaal zes spelmodi. Zo kun je onder meer ouderwets punten verzamelen maar ook proberen om tegenstanders uit te schakelen. Deze moet je dan geheel   la Tron (de film) de weg afsnijden.

Hard Lines is voor 2,39 euro te downloaden in de Android Market. Ontwikkelaar Jakyl heeft er helaas niet voor gekozen om een gratis versie uit te brengen, maar als je de onderstaande trailer bekijkt weet je ongeveer wel wat je kunt verwachten. Om het spel te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. De game is ook geoptimaliseerd voor tablets.

Downloaden via Android Market: Hard Lines HD (€2,39)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.