Hard Lines: Snake in een modern jasje

Redactie
4 oktober 2011, 18:30
1 min leestijd
Hard Lines: Snake in een modern jasje
Hard Lines: Snake in een modern jasje

Het bekende iOS-spel Hard Lines is nu eindelijk beschikbaar voor Android. Het hooggewaarde spel weet een originele twist te geven aan het klassiek Snake. In een geheel eigen neon-achtige stijl is het de bedoeling om muren te ontwijken, terwijl de lijn waarmee je speelt steeds langer wordt. Hard Lines laat zich misschien wel het beste omschrijven als Snake meets Tron.

De game Hard Lines wordt door critici en gebruikers zeer goed gewaardeerd en het is dus een welkome aanvulling voor het game-aanbod van Android. De game ziet er stukken beter uit dan het originele Snake. Vooral de retrolook maakt het spel dan de moeite waard om eens te proberen. Ook is er niet één slang maar een heleboel slangen. Er zijn in totaal zes spelmodi. Zo kun je onder meer ouderwets punten verzamelen maar ook proberen om tegenstanders uit te schakelen. Deze moet je dan geheel   la Tron (de film) de weg afsnijden.

Lees verder na de advertentie.

Hard Lines is voor 2,39 euro te downloaden in de Android Market. Ontwikkelaar Jakyl heeft er helaas niet voor gekozen om een gratis versie uit te brengen, maar als je de onderstaande trailer bekijkt weet je ongeveer wel wat je kunt verwachten. Om het spel te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. De game is ook geoptimaliseerd voor tablets.

Downloaden via Android Market: Hard Lines HD (€2,39)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu