HeLauncher: nieuwe homescreen-vervanger met tien docks

Redactie
17 maart 2011, 19:47
1 min leestijd

Gingerbread? HTC Sense? Motorola Blur? Af en toe vind ik het prettig om een paar weken met Sense te werken, maar op andere momenten kies ik liever voor de standaard-interface van Froyo. De nieuwe homescreen-vervanger HeLauncher is voor twijfelaars, die regelmatig hun homescreen willen transformeren. De homescreen-vervanger komt met tien verschillende custom docks (Gingerbread, Froyo, Sense, Slate, Music, Blackboard, Espresso, Blur, Ninja, Samurai) om je telefoon iedere dag een andere uitstraling te geven.

Verder biedt HeLauncher vijf schermen, scrollbare widgets en is het mogelijk om widgets te vergroten of te verkleinen. Geen zin om de statusbalk te zien? Met een simpele ‘gesture’ verberg je de notificatiebalk of laat je de balk weer verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

De laatste versie van HeLauncher is een stuk sneller dan vorige versies, dus het is de moeite waard om deze gratis homescreen-vervanger te proberen. Binnenkort komen de ontwikkelaars van HeLauncher met een 3D App Drawer.

Liever de launcher van de Sony Ericsson Xperia Arc op je telefoon zetten? Dit kan helaas niet met HeLauncher, maar gelukkig zitten de leden van XDA-developers niet stil. Neem een kijkje in dit topic en download het APK’tje.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu