Helidroid 3D voor Android: met speelgoedhelikopter door een huis vliegen

Redactie
27 april 2012, 19:04
1 min leestijd
Helidroid 3D voor Android: met speelgoedhelikopter door een huis vliegen
helidroid 3d

Helidroid 3D is een relatief nieuwe, realistische Android-game, waarmee je een kleine afstandbedienbare helikopter door een huis kunt laten vliegen.

In het eerste deel van de game vlieg je door een slaapkamer en moet je 30 missies voltooien. De missies zijn dan nog simpel, zoals proberen om van het bed af te vliegen en op het bureau te landen.

Later worden de missies ingewikkelder en krijg je te maken met veel meer speelgoed. Zo komt er een circuit voor speelgoedautootjes voorbij en krijg je te maken met een elektronische trein. Lukt het om de levels af te ronden, dan heb je bewezen dat je een echte piloot bent.

Lees verder na de advertentie.

Ruim 7.000 mensen hebben deze game een 5-sterrenwaardering gegeven, bijna 4.000 mensen gaven een 4-sterrenwaardering en de lage scores zijn te verwaarlozen. Een erg hoog gewaardeerde game dus, die in ieder geval op de Samsung Galaxy S/S II, Galaxy Tab, LG Optimus 2X, HTC EVO 3D, Galaxy Mini en Xperia Arc is getest. De game is ontwikkeld door één persoon, dus hou er rekening mee dat je niet altijd dezelfde indrukwekkende graphics krijgt als bij de games van grote bedrijven als Electronic Arts. Het betekent wel, dat de ontwikkelaar makkelijk bereikbaar is voor bugs en suggesties om de Helidroid 3D nog beter te maken.

Downloaden: Helidroid 3D (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu