De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Facebook lanceert app voor VoIP-bellen met Messenger

Redactie
22 april 2015, 22:10
1 min leestijd
Facebook lanceert app voor VoIP-bellen met Messenger

Hello is een nieuwe app van Facebook waarmee gebruikers elkaar via het internet kunnen bellen. Daarmee krijgt de VoIP-dienst van Messenger een zelfstandige app die mogelijk met WhatsApp gaat concurreren.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Facebook-app is woensdag gelanceerd in Google Play. Eerder kondigde WhatsApp zijn eigen belfunctie (lees meer over WhatsApp bellen) aan, die in de app is geïntegreerd. Messenger, Facebooks chatdienst, heeft al langer een VoIP-dienst waarmee gebruikers elkaar via het internet kunnen bellen. Deze functie krijgt nu zijn eigen app, mogelijk om de belfunctie van Facebook beter uit te lichten.

Dit kun je met Hello

Met Hello kun je Facebook-leden bellen via het internet. Al je Facebook-vrienden worden in de contactenlijst getoond. Daarnaast toont de app bij al je Facebook-vrienden recente gebeurtenissen en activiteiten, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws als je iemand belt of wordt gebeld.

Verder is het mogelijk om middels Hello gebeld te worden, kun je mensen blokkeren en open je snel het bijbehorende Facebook-profiel van een contactpersoon. Contacten bewerken is ook mogelijk binnen de app.

Nieuwe app in beeld

https://www.youtube.com/watch?v=An27HGpe4uo

Download Hello

Hello is beschikbaar voor Android-apparaten. Helaas is de app vooralsnog alleen te downloaden binnen de Verenigde Staten. Over een Europese release is nog niets bekendgemaakt.

Download Hello in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu