3 redenen om moordmysterie Her Story te spelen op Android

Wouter Nijsen
29 juni 2016, 13:36
2 min leestijd
3 redenen om moordmysterie Her Story te spelen op Android

Het meeslepende moordmysterie Her Story is er nu ook voor Android. Iedereen zou het spel moeten spelen, want het is echt een topgame.

Lees verder na de advertentie.

1. Spannend verhaal (in stukjes)

Hoewel Her Story één van de beste mobiele games van vorig jaar was, heeft de  release op Android lang op zich laten wachten, maar vanaf vandaag is het spel dan eindelijk beschikbaar in Google Play. En dat is maar goed ook, want deze game moet in onze ogen door zoveel mogelijk mensen gespeeld worden.

Her Story is een wat aparte game. Je volgt het verhaal van Hannah Smith, die in juni 1994 zich op het politiebureau meldt om te vertellen daar haar man Simon vermist is. Zij wordt vervolgens zeven keer geïnterviewd en jaren later moet jij die gesprekken terugkijken, om zo achter het echte verhaal te komen.

2. Unieke gameplay

Uniek aan Her Story is dat de game zich achter een oude computer afspeelt. Op het scherm van je Android zie je een beeldscherm met daarop twee read me-bestanden, die je wat algemene informatie geven. Daarna is het jouw taak om nieuwe stukjes uit Hannah`s ondervragingen te vinden, door in de databank trefwoorden in te voeren.

Naarmate je meer fragmenten bekijkt, krijg je een steeds beter beeld van het daadwerkelijke verhaal. De stukjes vallen soms op hun plek, maar vaak ook niet, waardoor je gedwongen wordt om na te denken en alles goed te onthouden om achter het volledig verhaal te komen.

3. Tijdelijk goedkoper

Om de release van de Her Story Android-versie te vieren, kun je de game tijdelijk voor minder downloaden. Het spel staat voor 4,99 euro in de iOS App Store, maar op Android betaal je er nu 3,29 euro voor.

Het spel is beschikbaar voor alle apparaten met Android 4.4 (KitKat) en komt het beste tot zijn recht op een grote smartphone of tablet. Zorg wel dat je genoeg opslagruimte vrij hebt, want de game neemt minstens 1GB in beslag.

Download Her Story in Google Play (3,29 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu