Hercules: honderden soldaten afslachten in heerlijke hack-and-slash-game

hercules androidHercules is een heerlijke hack-and-slash-game waarin je met de bloederigste aanvallen en combo’s de grote strijder van Griekenland moet worden. Je hebt een verhaalmodus waarbij je tegen verschillende belangrijke tegenstanders en een godin vecht. Door te swipen voor je aanvallen uit, die variëren tussen handwapens, magie en aanvallen van afstand, zoals met een kruisboog. Die aanvallen zien er erg gaaf uit: van springend enkele pijlen naar de tegenstander schieten tot salto’s met een speer of een verwoestende mokerslag met een grote hamer.

Daarnaast moet je op de juiste momenten verdedigen door een aanval van de tegenstander te blokkeren. En dat klinkt gemakkelijker dan het is.

Vecht in de arena met Hercules

hercules androidDe game kent naast een verhaalmodus, die met name bestaat uit gevechten in arena’s, ook nog de Fighting Pit. Met Fighting Pit kun je andere online spelers uitdagen om het tegen elkaar op te nemen in een arena, waarbij je overwinningen via Google Play Games worden gedeeld. Daarnaast kun je meer wapens en krachten vrijspelen of, zoals normaal is bij een freemium-game, in-app-aankopen doen om sneller nieuwe wapens of krachten te krijgen. De game is verder geheel gratis te spelen.

Hercules Android trailer

Download

De Hercules Android-game is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Hercules: The Official Game in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.