De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Herinnering: Koninginnedag-app voor Android

Redactie
30 april 2011, 9:59
1 min leestijd
queensday koninginnedag android app

Vandaag is het Koninginnedag in Nederland. Een paar weken geleden bespraken we de applicatie Queensday 2011, een app met alle evenementen, tweets en foto’s van Koninginnedag. Het kan zijn dat je de app toen niet hebt geïnstalleerd, omdat het nog geen Koninginnedag was. Daarom deze herinnering, zodat je niet vergeet om de app vandaag op je telefoon of tablet te zetten voordat je naar Amsterdam, Utrecht of Rotterdam gaat.

De app is Engelstalig, zodat ook buitenlandse toeristen de applicatie kunnen gebruiken. Eerst kostte de app 0,79 euro, maar Queensday 2011 ging nog geen vijftig keer over de digitale toonbank. De ontwikkelaar besloot de applicatie daarom gratis aan te bieden met advertenties. Op dit moment is de app al meer dan 500 keer gedownload en de kans is groot dat vandaag de grens van 1.000 gepasseerd wordt.

Lees verder na de advertentie.

De app heeft allerlei tabbladen om op de hoogte te blijven van alle evenementen en gebeurtenissen. Klik bijvoorbeeld op ‘Pictures’ en je ziet de laatste foto’s die door andere Koninginnedag-vierders zijn gemaakt. Of klik op ‘Buienradar’ om te zien of je moet schuilen voor een naderende bui of dat je voorlopig nog even door kunt feesten.

Onlangs is er een Facebook-tabblad toegevoegd, zodat ook dit sociale netwerk geïntergreerd is in de app. Downloaden? Hieronder vind je meer info over de app en een downloadlink.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu