Hero Forge: puzzelspel in fantasy-sferen

hero forgeHero Forge is eigenlijk een kloon van Puzzle Quest, het bekende puzzelspel met rpg-elementen. Hero Forge weet zich echter prima te onderscheiden en brengt als gratis spel heel wat leuke spelelementen naar je Android toe.

Door het oplossen van de ‘sliding block’-puzzels die een beetje aan mahjong doen denken kun je ervoor zorgen dat je je tegenstander aanvalt en uiteindelijk vernietigt. Met alle ervaringspunten die je daarmee verdient ku nje uiteraard nieuwe voorwerpen, wapens, bepantsering en upgrades aanschaffen.

De game ziet er daarnaast prachtig uit en heeft een eigen, karakteristieke stijl en leuke muziek. Het grootste nadeel van Hero Forge is alleen dat er geen singlepayer-modus is: je kun het spel alleen tegen anderen spelen. Hierbij kun je gelukkig wel kiezen uit drie verschillende klassen om mee van start te gaan en naast internetondersteuning kun je ook met mensen in je buurt spelen via nfc.

Zie de onderstaande video voor een beter beeld van Hero Forge.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hero Forge is volledig gratis te downloaden, en was al een tijdje verkrijgbaar als bèta.

Download: Hero Forge (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.