De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Weer-app Het Weer in Nederland krijgt fris nieuw design

Redactie
29 juni 2015, 16:55
1 min leestijd
Weer-app Het Weer in Nederland krijgt fris nieuw design

De weer-app  Het Weer in Nederland, die al meer dan een miljoen keer is gedownload, heeft een fris nieuw design gekregen. Ook is er ondersteuning voor Android Wear-smartwatches toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Inmiddels heeft de app 300.000 actieve gebruikers, zo laat ontwikkelaar Surfcheck weten. Eén van de belangrijkste functies van Het Weer in Nederland is de 24-uursgrafiek, die je in het tabblad overzicht vindt. De app verzamelt alle live data van het KNMI en verwerkt dit in de app, waardoor je bijvoorbeeld kunt zien hoe koud of vochtig het bij jou ‘s nachts is geweest.

Het Weer in Nederland

Naast het nieuwe design, dat van een uitschuifbaar menu is voorzien, biedt de nieuwe app ook Android Wear-ondersteuning. Je krijgt dan op basis van de gps-locatie het actuele weerrapport, aangevuld met de weersverwachting van het KNMI. “De Wear app is bedoeld om in een paar seconden heel snel een check van het weer te doen, zonder dat je daarvoor helemaal je telefoon hoeft te pakken”, zo meldt de ontwikkelaar.

Verder biedt  Het Weer in Nederland meer dan dertig actuele kaarten, animaties (met buienradaranimaties van het KNMI, Buienradar, radarverwachting en de Europese radar) en overzichten, samen met een reeks widgets. Om die widgets te gebruiken, is een in-app-aankoop van 2,49 euro benodigd.

Download  Het Weer in Nederland

Het Weer in Nederland is gratis in Google Play te downloaden.

Download Het Weer in Nederland in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu