De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Hexage verlaagt prijzen van succesvolle games als Radiant en Everlands

Redactie
3 september 2010, 9:55
1 min leestijd
Hexage verlaagt prijzen van succesvolle games als Radiant en Everlands
radiant

Ontwikkelaar Hexage viert een feestje. De lite-varianten van games als Radiant, Everlands, Totemo en Buka zijn al meer dan één miljoen keer gedownload in de Android Market. Om dit met de gehele Android-community te vieren, verlaagt Hexage komend weekend de prijzen van de betaalde uitvoeringen. Op 4 en 5 september biedt de ontwikkelaar een korting van 60 procent aan.

Radiant is één van de populairste spellen voor Android-telefoons. In deze ruimteshooter moet je jouw schip beschermen door objecten en vijanden af te schieten. Krijg je niet genoeg van aliens? Speel dan Everlands, een puzzelspel waarbij je vreemde wezens moet samenvoegen.

Lees verder na de advertentie.

Totemo is een puzzelspel, waarbij je meer dan honderd logische puzzels moet oplossen. Het laatste spel is Buka, waarbij je een kleine planeet moet helpen om The Happy Place te vinden. Bescherm de planeet door krachtige explosies en schokgolven te produceren.

Op dit moment kosten de spelletjes 1,50 Britse ponden (oftewel 2,42 dollar). Volgens de ontwikkelaar liggen Radiant, Everlands, Totemo en Buka morgen voor minder dan één dollar in de Android Market.

Buka

Everlands

Totemo

Radiant

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu