Met deze app verberg je het cameragat van de Galaxy S10 en S10 Plus

Michel van 't Klaphek
19 maart 2019, 11:33
2 min leestijd
Met deze app verberg je het cameragat van de Galaxy S10 en S10 Plus

Een nieuwe app van Nederlandse makelij maakt het makkelijk om wallpapers te vinden die het cameragat van je Galaxy S10, S10 Plus of S10e verbergen.

Lees verder na de advertentie.

Hidey Hole: weg met het cameragat

De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus prima telefoons zijn. Over het cameragat liggen de meningen echter wat meer uiteen. De een vindt het een praktische oplossing voor de selfiecamera, terwijl de ander ‘m liever kwijt is. Voor die laatste groep heeft de Nederlandse ontwikkelaar Chainfire een app gemaakt.

Hidey Hole is een wallpaper-app zoals vele anderen, maar met een twist. De collectie bestaat namelijk enkel en alleen uit achtergronden die precies het cameragat van de Galaxy S10, S10 Plus en S10e verbergen. Gebruikers kunnen wallpapers vinden, downloaden en personaliseren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de helderheid, kleuren en het contrast in te stellen naar eigen voorkeur.

→ Lees ook onze uitgebreide Samsung Galaxy S10 (Plus) review

Zo werkt het

De app maakt gebruik van een slim algoritme die precies weet waar het cameragat zit, en hier de wallpapers op aanpast. Zo hoef je de plaatjes dus niet zelf te bewerken om ze precies over het gat te laten vallen: dit doet Hidey Hole voor je. Ook kun je wallpapers opslaan voor offline gebruik.

In de afgelopen weken werden honderden wallpapers die het S10-cameragat verbergen op fora als Reddit gedeeld. Dit bracht Chainfire op het idee om deze achtergronden te bundelen in een app.

Hidey Hole is gratis te downloaden en bevat geen advertenties. De ontwikkelaar heeft beloofd de app in de toekomst uit te breiden met nieuwe functies, zoals het automatisch wisselen van wallpapers, maar voorlopig werkt het heel rechttoe-rechtaan. Ben je nou geen fan van Samsungs nieuwe vlaggenschip? Neem dan eens een kijkje bij de beste Galaxy S10-alternatieven.

→ Download Hidey Hole in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu