Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Hill Climb Racing 2 biedt verse uitdagingen en multiplayer

Thomas Haenen
29 november 2016, 12:50
2 min leestijd
Hill Climb Racing 2 biedt verse uitdagingen en multiplayer

Fingersoft is terug: de ontwikkelaars van één van de populairste Android-games ooit hebben een nieuw spel. Hill Climb Racing 2 staat nu in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

Hill Climb Racing 2

De eerste Hill Climb Racing-game verscheen in 2012 en is één van de populairste Android-games ooit, met meer dan honderd miljoen downloads in de Play Store. Ruim vier jaar na de release daarvan komt Fingersoft, de ontwikkelaar van de game, met een opvolger.

Net als in de eerste game bestuur je een auto met gas- en rempedalen onderaan in beeld. Het spel beschikt over meer dan dertig levels die je zo snel mogelijk moet voltooien. Hoe beter je scoort, hoe meer je verdient. Dat geld kun je vervolgens gebruiken om nieuwe auto’s te kopen en deze te upgraden. De ontwikkelaars zeggen de komende tijd regelmatig nieuwe levels toe te voegen.

https://www.youtube.com/watch?v=zYvazC2CBi4

Mocht je geen fan zijn van de losstaande levels, dan is er ook nog altijd een eindeloze modus. Daarin is het de bedoeling om jouw auto zo ver mogelijk te laten rijden, zonder dat je crasht of dat de benzine opraakt.

Nieuw is de toevoeging van een online multiplayermodus. Je vrienden kunnen hun recordtijden in een level opslaan en vervolgens naar je doorsturen. Vervolgens kun je proberen hun tijden te overtreffen. Het handige daaraan is dat niet alle spelers tegelijkertijd online hoeven te zijn om toch tegen elkaar te racen.

Hoewel het spel zelf gratis is, heeft Fingersoft wel enkele in-app aankopen toegevoegd. Daarmee kun je onder andere het uiterlijk van je coureur aanpassen. Ook kun je geld uitgeven om sneller je auto te upgraden, maar het overgrote deel van de upgrades valt ook gewoon te verdienen door het spel te spelen.

Hill Climb Racing 2 downloaden

Je kunt Hill Climb Racing 2 downloaden in de Play Store via onderstaande link. Het spel werkt op elk toestel met Android 4.2 Jelly Bean of nieuwer en kan gratis gedownload worden.

Download Hill Climb Racing 2 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu