Hill Climb Racing: verslavende game nieuwe hit in Google Play Store

Hill Climb RacingDe meest verslavende spelletjes zijn vaak de simpelste games: zie Angry Birds of Fruit Ninja. Ook Hill Climb Racing houdt zich aan deze regel: je bestuurt een kek autootje met enkel het gaspedaal en de rem en moet door de levels racen. Klinkt simpel? Dat is het ook, zij het niet dat de levels steeds moelijker worden en je de mogelijkheid om je auto te upgraden met onder andere een nieuwe motor of banden, om zo de moeilijkere levels te doorstaan.

Naarmate je verder in de game komt, worden de heuvels steiler. De auto is alleen nogal gevoelig voor schokken en beweegt alle kanten op, waardoor de uitdaging steeds groter wordt. Tijdens het rijden verzamel je munten die steeds moeilijker te bereiken zijn. Om sommige munten met een hoge waarde te pakken, is een salto de enige oplossing om meer muntjes te verzamelen. Hoe gewaagder de salto, hoe groter de bonus is. Om de salto’s wat aantrekkelijker te maken, kun je van een nitroboost gebruikmaken. Kom je echter op je het dak in plaats van de wielen terecht, ben je af. En dat gebeurt nogal snel.

Hill Climb Racing is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Hill Climb Racing (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!