Download: fraaie puzzelgame Hitman Go pakt het anders aan

hitman goPuzzelgame Hitman Go heeft vandaag ook zijn weg naar Google Play gevonden. Het spel werd ontwikkeld door IO Interactive, dezelfde studio achter de sluipgames voor consoles, maar pakt het qua gameplay anders aan. Je hebt niet meer de vrijheid om rond te lopen, maar moet je stappen voorzichtig en om beurten plannen.

Hitman Go speel je als een soort bordspel en zo ziet de game er dan ook uit. Agent 47 is een pion en door over het speelveld te vegen, verplaats je het personage. Bij elke zet bewegen je tegenstanders echter ook. Elke keer is het de bedoeling om een bepaald punt op het bord te bereiken, waarbij je onderweg wapens en aktetassen verzamelt en de vijand probeert af te leiden.

Plan je zetten

hitman go androidBij het strategisch plannen van je zetten kun je het bord volledig draaien. Hoewel de eerste levels wat simpel zijn, krijg je later pittige doelwitten om uit te schakelen. Voordat het zover is, moet je echter eerst bewakers zien te omzeilen om bij het desbetreffende doelwit te komen. Hoe minder zetten je gebruikt en hoe meer aktetassen je verzamelt, des te hoger de uiteindelijke score.

De aanpak waarvoor IO Interactive heeft gekozen bij Hitman Go is een slimme, aangezien een overzetting van de consolegame met touchbesturing waarschijnlijk niet zo lekker werkt. Zeker als je nagaat hoe lang het uitspelen van een enkel level duurt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hitman Go downloaden

De Android-versie van Hitman Go is te downloaden voor 4,49 euro en vereist Android 2.3.3+ en 192MB aan vrije opslagruimte.

Download: Hitman Go (€4,49)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.