Holo Flashlight: de simpelste en mooiste zaklamp-app voor je Android

Holo FlashlightHolo Flashlight is de zaklamp-app die ik altijd al wilde. De app heeft een mooi icoon en zo’n simpel design dat het eigenlijk maar om één ding draait: de led van je smartphone of tablet activeren om een ‘zaklamp’ te creëren. Deze feature wordt namelijk niet in alle smartphones geïntegreerd, maar blijft wel één van de meest fijne functies van je smartphone.

Om even onder de kast te kijken, om de juiste schakelaar te vinden als je kortsluiting hebt veroorzaakt, om je verloren sleutel op de grond te zoeken: Holo Flashlight helpt je in alle situaties. En inderdaad, ik heb ze allemaal meegemaakt.

Holo Flashlight

Holo Flashlight werkt vrijwel met elke smartphone en biedt een simpele en schone Holo-interface met maar één optie: om de flitser te activeren. Deze wordt daarbij al standaard geactiveerd als je de app opstart, maar met een druk op het scherm schakel je de flitser weer uit. De app heeft verder geen verschillende helderheidsopties en andere features, maar dat is voor ondergetekende niet per se nodig.

Daarnaast is Holo Flashlight geheel gratis én beschikt de app niet over advertenties. Ook maakt de app geen gebruik van vreemde permissies. Het enige dat de app nodig heeft, is toegang tot de camera. Daar zit immers de flitser. Daarmee is Holo Flashlight een uitstekend klein appje die je op sommige momenten gewoon zo enorm hard nodig hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Holo Flashlight is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Holo Flashlight (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.